Jongerenactiviteiten vanaf 16 jaar

De Nederlandse Kerk heeft een grote toekomst voor zich. En die toekomst kan alleen maar op jullie steunen. Jullie zijn de Kerk van morgen. Met deze woorden opende paus Johannes Paulus II, patroon van jonge katholieken, zijn toespraak aan de jongeren bij zijn bezoek aan Nederland.

JPII
In januari 2016 is de jongerengroep JPII opgericht. Wij richten ons op jongeren en jongvolwassenen van 16 tot ongeveer 30 jaar. Met enige regelmaat organiseren wij een leuke of leerzame activiteit. Een aantal activiteiten vinden plaats op zondagmiddagen in Ontmoetingscentrum De Hoeksteen in Elst, Prinses Irenestraat 58 (achter de Sint Werenfriduskerk). We beginnen rond 12.00 uur na afloop van de zondagsmis. Je bent van harte welkom.

Contact
In verband met organisatie en inkopen is het handig als je je van tevoren even bij ons aanmeldt via jpii.betuwe@gmail.com.

Word ook lid van onze facebookgroep, waar de activiteiten ook staan en waar je je ook kunt opgeven. Misschien kunnen we daar ook wel ideeën uitwisselen over nieuwe activiteiten.

PROGRAMMA JPII 2018

Nieuwjaarsborrel RKJ Utrecht

6/7 jan
Startviering parochie H. Maria Magdalena (Elst en Huissen)