Voor kinderen is er in de Veertigdagentijd het nodige te beleven in de St. Werenfriduskerk. Tijdens de kinderwoorddiensten maken we naar aanleiding van de verhalen over Jezus een kleurige vlaggenslinger. Ook versieren we weer een palmpasenstok, waarmee we op Palmzondag door de kerk lopen. Daarna gaan we de bewoners van verpleeg- en verzorgingshuis Tertzio verrassen. Ook nemen we iets lekkers voor hen mee. Met Pasen gaan we na de viering eitjes zoeken in de kerk.

Hieronder lees je wat je allemaal mag verwachten:
Zondag 3 maart: derde zondag van de Veertigdagentijd (VT) (parochiezondag, kinderwoorddienst om 10.00 uur)
Zondag 10 maart: vierde zondag VT (viering en kinderwoorddienst om 11.00 uur)
Zondag 17 maart: vijfde zondag VT (viering en kinderwoorddienst om 11.00 uur)
Zaterdag 23 maart: palmpaasstokken maken in De Hoeksteen (om 14.30 uur). Een stok in de vorm van een kruis moet je zelf meenemen. Voor versiering (linten en een snoepketting) wordt gezorgd. Graag opgeven vóór woensdag 13 maart bij het parochiesecretariaat.
Zondag 24 maart: Palmzondag (viering en kinderwoorddienst om 11.00 uur), met wandeling naar Tertzio. Voor een broodhaantje op de palmpasenstok wordt gezorgd.
Zondag 31 maart: Pasen (viering en kinderwoorddienst om 11.00 uur), daarna eitjes zoeken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het parochiesecretariaat, secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl of 0481 – 451371 keuze 1 (bereikbaar op werkdagen van 9.00-12.00 uur).