Tieneractiviteiten

Tienergroep M&M – tot 16 jaar

Naar aanleiding van de eerste gezellige bijeenkomst op zondag 17 december 2018, waarvoor wij oud-vormelingen uit parochie De Levensbron en St. Benedictus hebben uitgenodigd, is er een leuk programma voor de jeugd uit onze parochies opgesteld. Mocht je interesse hebben om een activiteit bij te wonen, laat het ons dan weten of schuif gewoon gezellig aan. De activiteiten zijn of beginnen in het Jongerenhome in Elst. Dit is een ruimte achter de St. Werenfriduskerk in Elst, te bereiken via Pr. Irenestraat 58. Op de homepage zijn alle activiteiten te vinden.

Jongerengroep JPII – vanaf 16 jaar

De Nederlandse Kerk heeft een grote toekomst voor zich. En die toekomst kan alleen maar op jullie steunen. Jullie zijn de Kerk van morgen.

Met deze woorden opende paus Johannes Paulus II, patroon van jonge katholieken, zijn toespraak aan de jongeren bij zijn bezoek aan Nederland.

In januari 2016 is de jongerengroep JPII opgericht. Wij richten ons op jongeren en jongvolwassenen van 16 tot ongeveer 30 jaar. Met enige regelmaat organiseren wij een leuke of leerzame activiteit. Een aantal activiteiten vinden plaats op zondagmiddagen in Ontmoetingscentrum De Hoeksteen in Elst, Prinses Irenestraat 58 (achter de Sint Werenfriduskerk). We beginnen rond 12.00 uur na afloop van de zondagsmis. Je bent van harte welkom. Op de home page staan de activiteiten.

Contact

In verband met organisatie en inkopen is het handig als je je van tevoren even bij ons aanmeldt via jpii.betuwe@gmail.com.

Word ook lid van onze Facebook-groep, waar de activiteiten ook staan en waar je je ook kunt opgeven. Misschien kunnen we daar ook wel ideeën uitwisselen over nieuwe activiteiten.