Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gaat u mee met de parochiebedevaart naar Den Bosch?

22 juni

Op zaterdag 22 juni gaan wij vanuit de parochie H. Maria Magdalena op dagbedevaart naar Den Bosch. Wij zullen om 08:00 uur per luxe touringcar vertrekken vanaf de Molenweide (achter de dijk) in Huissen.
Bij aankomst starten wij met een stadswandeling door de straten en steegjes van het centrum van Den Bosch. Deze wandeling zullen wij afsluiten met een kop koffie/thee met een overheerlijke verrassing nabij de Parade.
Daarna gaan wij naar de St. Janskathedraal waar wij alvast een kaarsje kunnen ontsteken bij de Zoete Moeder van Den Bosch. En om 12:30 uur is dan de eucharistieviering waarin pastoor K. Donders samen met plebaan V. Blom zal voorgaan. Aansluitend aan de viering zal plebaan V. Blom ons een rondleiding geven door de St. Janskathedraal. Daarna zullen wij aan de Parade onze lunch nuttigen.
Na de lunch krijgt iedereen de gelegenheid om Den Bosch nog even (circa 1 tot 1,5 uur) zelf te verkennen. Want om 15.45 wordt iedereen weer verwacht aan de Parade voor een rondrit langs een aantal andere bezienswaardigheden in Den Bosch met uitzonderlijk vervoer!! Om 17.00 uur zullen wij Den Bosch weer verlaten en rijden wij naar het adres voor het afsluitende diner (excl. drank). Wij verwachten dan om ongeveer 20:30 uur weer terug te zijn in Huissen.

De kosten voor deze dag zijn voor volwassenen € 110,00 per persoon en voor jongeren (tot en met 25 jaar) € 80,00.
Dat is inclusief het vervoer per luxe touringcar, de stadswandeling met afsluitende koffie, de lunch en diner (excl. drank).

Informatie en/of aanmelden?
Mail naar anja@lourdeswerklingewaard.nl of regina@lourdeswerklingewaard.nl

Gegevens

Datum:
22 juni
Evenement Categorie: