Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Katholieke Jongerendag

4 november 2023, 12:00 - 21:30

Een dag voor en door jongeren

Eindelijk!

Na 9 jaar afwezigheid wordt er dit jaar weer een nieuwe versie van de Katholieke Jongerendag georganiseerd! Een dag voor jongeren om elkaar te ontmoeten en hun geloof te delen. Het zal plaatsvinden op zaterdag 4 november.

Het thema luidt ‘welkom thuis’ als verwijzing naar alle deelnemers van de Wereldjongerendagen in Lissabon afgelopen zomer die alweer een paar maanden thuis zijn. Maar niet alleen die deelnemers, ook alle andere jongeren (in de leeftijd van 16 tot 30 jaar, al zijn, met begeleiding, jongeren vanaf 12 ook welkom) zijn uitgenodigd aan deze dag deel te nemen!
Er zullen verschillende workshops en lezingen aangeboden worden, maar er is natuurlijk ook tijd voor spirituele verdieping in de vorm van aanbidding, gesprekken, een Heilige Mis en het eindigt met een Avond van Barmhartigheid.

Vanuit onze parochie zijn er al enkele geïnteresseerden die graag naar deze dag toe willen! Je kunt vragen of je je bij hun kunt voegen door contact op te nemen met Jan Wannet (06 13 80 03 66) of Pastoor Donders.

Het zal plaatsvinden in Veenendaal, De Grote Pekken 11, van 12.00 tot 21.30 uur s avonds en een kaartje kost 15 euro.

Bekijk voor verdere informatie de site van de Katholieke Jongerendag: www.katholiekejongerendag.nl

Lisa Schmeinck

Gegevens

Datum:
4 november 2023
Tijd:
12:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
http://www.katholiekejongerendag.nl">www.katholiekejongerendag.nl

Locatie

Katholieke Jongerendag
De Grote Pekken 11
Veenendaal,