Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatief concert met Herman Finkers en Wishful Singing

20 mei 2023, 14:00

Op 20 mei is er in de St. Werenfriduskerk in Elst een meditatief meezingconcert met als titel In Mysterium, verzorgd door cabaretier Herman Finkers en het ensemble Wishful Singing. Het is een actieve onderdompeling in verstilling en mystieke eenvoud. Hierbij wordt het gregoriaanse misrepertoire uit de Paastijd als basis aangehouden, maar de liturgische elementen komen te vervallen (er is dus geen priester en geen communie).

Het programma wordt aangevuld met eigen werk en teksten van o.a. Drs. P en Gerard Reve, uitgekozen en uitgevoerd door Herman Finkers. Een groot deel van de gregoriaanse gezangen mag door de aanwezigen meegezongen worden. Hiervoor kunt u thuis al oefenen met oefenvideo’s. Daarnaast zijn er een basiscursus en een vervolgcursus gregoriaans, ontwikkeld door Wishful Singing en Herman Finkers.

NB: Dit concert hoort bij het programma In Mysterium. Wilt u graag aanwezig zijn bij de Missa in Mysterium met eucharistieviering? Klik dan hier voor het programma en bijbehorende data.

Het concert begint om 14.00 uur. Een ticket kost € 22,50. Informatie en het bestellen van tickets kan via  deze link.

Gegevens

Datum:
20 mei 2023
Tijd:
14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Elst
Dorpsstraat 36
Elst, 6661 EL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0481 451371