Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opnieuw beginnen – Geloofscursus voor volwassenen

7 september 2023, 20:00 - 21:30

Als ons leven zijn gewone gang gaat, staan wij niet altijd bij het geloof stil. Als wij per toeval of door een concrete aanleiding toch eens nadenken over het geloof, dan kan het verlangen ontstaan om opnieuw te beginnen en op zoek te gaan naar een meer volwassen geloof.

Het werkboek ‘Opnieuw beginnen’ kan zo’n nieuw begin mogelijk maken. Het wil je helpen te ontdekken dat God naar alle mensen omziet, ook naar JOU! Het wil je helpen de levende God van Jezus Christus beter te leren kennen. Het wil je helpen ervaren welke bevrijdende kracht geschonken wordt door het geloof in een liefdevolle God.

Hoe verloopt dat? Eenvoudig door op weg te gaan, in je eigen tempo en stap voor stap.

Het betreft een kortlopend aanbod, gespreid over zes avonden, volgens een beproefd recept.

Geloof en leven. Schrift en getuigenis, woord en beeld, zijn de vaste ingrediënten.  Wij hebben één doel; mensen helpen gevoed te worden door het evangelie ‘opdat ze leven zouden vinden en wel in overvloed’. (‘Johannes 10,10)

Mocht jij ook dat verlangen voelen en wil je graag bewust een nieuw begin maken om te leven met en vanuit het geloof?  Kom dan naar de kennismakingsbijeenkomst op donderdag 7 september in ontmoetingscentrum De Hoeksteen, Prinses Irenestraat 58 in Elst.  Inloop vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Meer informatie en opgave via het centraal secretariaat.

Wij wensen je Gods nabijheid en zegen,

Pastoor Karel Donders
Jacqueline de la Rie

Gegevens

Datum:
7 september 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Ontmoetingscentrum De Hoeksteen
Prinses Irenestraat 58
Elst, 6661 EA
Telefoon
0481 350909