Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouderavond vormsel voor jongeren en hun ouders

14 september 2023, 19:30 - 21:30

Vormsel 2024: Meld je nu aan!

Na de eerste informatieavond die begin april heeft plaatsgevonden is in de maand mei een nieuwe groep vormelingen al aan de slag gegaan. Verschillende mensen hebben aangegeven dat ze de aankondiging van de informatieavond in april hebben gemist. Daarom wordt er na de zomervakantie een extra informatieavond georganiseerd in Gendt. Deze is bestemd voor de jongeren en hun ouders.

Aan de vormselvoorbereiding kunnen scholieren meedoen die op de middelbare school zitten. De voorbereiding bestaat uit een aantal bijeenkomsten op zondagmorgen, een vormelingendag in Den Bosch en nog een aantal andere leuke activiteiten. In mei komend jaar zal tijdens een feestelijke Eucharistieviering het vormsel worden toegediend. Je kunt met de voorbereiding meedoen ook als je twijfelt.

De extra informatieavond is op donderdag 14 september om 19.30 uur in het parochiecentrum van Gendt, Nijmeegsestraat 2-a (façade voormalig kerkgebouw).

U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl of te bellen naar 0481 451 371 (keuze 1).

Voor jongeren in de bovenbouw van het middelbaar onderwijs en jongvolwassenen is er een eigen toeleiding naar het vormsel en of doopsel. Ook hiervoor kan informatie worden opgevraagd bij het secretariaat.

Namens de vormselwerkgroep,
Pastoor Karel Donders

Gegevens

Datum:
14 september 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Gendt
Nijmeegsestraat 2A
Gendt, 6691 CN